Hurra för mig!

Ja, jag inser att det är lite ketchup-effekt över mitt bloggande. Men kom nu Ketchup så går vi … vidare.

Idag har jag i tur och ordning snubblat på en isfläck, en boll och ett barn. Sen köpte jag två par Coverse, och adrenalinkicken var ett faktum.

När kicken lagt sig och frågan trängde sig på huruvida jag egentligen har råd med den lyxen, tänkte jag först, som jag alltid gör: ”Förträng, tills öppet-köp-perioden (oftast 14 dar) gått ut”. Då ba: ”Nämen oj, försent att lämna tillbaka – vad tråkigt, då måste jag ju behålla dem.”

Sen fick jag en snilleblixt. Jag fyller ju faktiskt år snart, så det får helt enkelt bli en för tidig födelsedagspresent till mig själv. Ett fyrfaldigt leve för mig – hurra hurra hurra! osv.

Sitter nu här – förnöjt – med ett glas Crémant de Bourgogne och en liten påse snus vilande under överläppen, och lördagsmyser framför Zlatan. Sämre kan man ha det.

Småladdar i ärlighetens namn inför kvällen Melodifestival-akt: Andra chansen! Heja ..! Ånej, jag vet inte vem jag hejar på. Nu måste jag in och läsa och bestämma mig. Jag återkommer i frågan.

20130302-181740.jpg

En reaktion på “Hurra för mig!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>