En av årets allra bästa!

Nämen hörni, om jag skulle tjata lite hål i huvudet på er genom att återigen – jajamensan – lägga ut denna saknar-ord-underbart bitterljuva melodi.

Det var, om ni minns, i december förra året som jag upptäckte den och trollbands av melodin, texten och liveframträdandet. Så naket, ärligt och inlevelsefullt. Den versionen är fortfarande den allra bästa, även om den nysläppta (i april) singeln också är magisk.

Videon var dock lite av en besvikelse. Den är snyggt gjord, det är inte det, men det är för mycket mellanstadiedisco över den. Onödigt, kände jag … tills vännen H gjorde mig uppmärksam på att det är sekvenser ur Roy Anderssons klassiker En kärlekshistoria från 1970, som spelas upp i bakgrunden medan Hassle, på sitt alldeles speciellt genuina sätt, skriker ut sin desperation, i denna, en av årets starkaste låtar!

Gråtklump.

December 2011:

Den officiella videon:

Och här ett spår av hans tidigare – också helt makalös!

2 reaktion på “En av årets allra bästa!”

  1. Hassle.. Han är fantastisk. Han måste ha upplevt ångest och hjärtesorg på riktigt, annars kan man inte ha en sån fantastisk inlevelse och bruten röst. Ryser känslofyllt i hela kroppen. Ack vad han blir vacker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>