Sjung om studentens lyckliga dar …

Jahapp, nu bara rinner det ur mig – bokstäverna, orden, meningarna, formuleringarna. Det var ju för väl :-)

Så här i studenttider minns jag min egen examen – utspringet, solen som kikade fram mellan skingrade moln, rosiga kinder, förväntansfulla anleten. Och känslan av frihet. Världen – livet – låg för mina fötter. En av de lyckligaste dagarna i mitt liv.

Fotot frammanar minnesbilderna, trots att jag distraheras och förfasas över den där konturpennan, liplinern, som tvunget skulle vara rödbrun och absolut inte förenas med ifyllda läppar i samma nyans. Herregud!

3 reaktion på “Sjung om studentens lyckliga dar …”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>