Whitney Houston – dagen för begravningen

Hur kan det hända så mycket på så kort tid! Och allt jag kunde göra var att ta emot och lägga bakom örat tills jag kände att jag orkade kreera blogginlägg igen.

Jag orkar det nu, så räkna med att det kommer att rassla in ett gäng inlägg på kort tid nu! Skrivna så här i efterskott. Jag känner ett pockande behov av att yttra mig. Diskutera med er. Ha era synpunkter.

Whitney Houston. Hela världens vackra popdrottning. Så tragiskt försvann hon bort från oss, vid blott 48 års ålder. Det är så utomordentligt sorgligt!

Idag begravs hon.

Jag kommer att minnas henne med mycket värme och glädje, då hennes musik följt mig genom livet. Whitney Houston har producerat brottarhitar på löpande band, såsom I Wanna Dance With Somebody, I Have Nothing, I Will Always Love You, The Greatest Love Of All, Didn’t We Almost Have It All, One Moment In Time, Where Do Broken Hearts Go, Run to you, I’m Your Baby Tonight, How Will I Know … I could go on forever.

Vilken är din all-time-favourite med Whitney?
För mig måste det bli I Wanna Dance With Somebody.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>