God Bless Sara Lee

Vi har ätit hemmagjord pizza, fast egentligen är det ju bara valfria pålägg som adderas till en redan färdig pizzadeg, tomatsås och färdigriven mozzarella.

Idag köpte vi Sara Lee Pizza Kit. Grymt gott blev det – inte alls lika greasy som Sandra Dee (Nej jag är inte från Göteborg, och nej, Arne Hegerfors är inte min pappa).

En annan fördel förutom att det smakar bra är att det är snabbt gjort. Tjoff, tjoff, säger det och sen är det färdigt! Om man inte, som den köttdiva jag gått och blivit, ska steka sig en biff till, skiva den och garnera pizzan med.

Mätt och belåten avnjuter jag nu resten av söndagkvällen.


Bild från http://saralee-sverige.se

4 reaktion på “God Bless Sara Lee”

  1. Sara Lee är vår gudssända om somrarna i stugan på landet. Hennes croissanter på burk är kalas! Inte som riktiga bagericroissanter förstås, men ett väl fungerande substitut då man inte kan gå och köpa sig dagsfärska till lördagslyxfrullen vi unnar oss varje vecka!

    1. A ha! Är det som med pizzakitet, att degen liksom väller ut när man öppnar burken? Jag blev nästan rädd och sprang och gömde mig ;-)

      Hur funkar det? Penslar man degen med vispat ägg och sen in i ugnen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>