One Lovely Blog Award!

Är så glad och rörd! Jag har fått en bloggutmärkelse av Mikaela, som är en eminent bloggerska och driver en av de få bloggar jag följer. TACK, kära du!


”Liebster är ett tyskt ord som betyder ”käraste” och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:
1. Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka.
2. Skriva ned de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare till och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.
3. Till slut hoppas man att de utvalda vill lämna awarden vidare…

Jag följer, i ärlighetens namn, inte alls många bloggar, men här är en handfull personer som bloggar och som jag skulle vilja skänka ett fång ros:

Queenstreet
Det strider antagligen mot reglerna, men det kan inte hjälpas. Här kommer en välförtjänt tillbaka-kaka till dig, Mikaela!
Mikaela har ett tilltalande dynamiskt flow i sitt författande, och bjuder in läsaren i sitt liv på ett beundransvärt och starkt sätt.

Allt eller inget
Camilla skriver alltid om aktuella incidenter i livet, i stort och smått, och ofta med en humoristisk twist – alltid läsvärt och alltid föredömligt korta blogginlägg och mycket talande bilder, till skillnad från mig själv. Där har jag mycket att lära. Camilla är även sylvass på rubriksättning!

Caros GoodieDrawr 
En ung eldsjäl som, liksom jag själv, brinner för genusfrågan och allas rätt att vara sig själva fullt ut. Skriver som hon tänker och utelämnar ingenting. Jag är glad att jag hittat hennes blogg.

@sjobergfredrik
Fredrik skriver främst om sånt som han själv definerar som ”bra saker”, vilket bloggens underrubrik vittnar om: ”Jag gillar bra saker. Bara bra saker.” Han är bjussig, tipsar gärna, och guidar allt som oftast läsaren i djungeln av ny teknik och webbtjänster. Dessutom har han stans skönaste header.

Jag heter Hanna
Hanna skriver välformulerat snyggt och med mycket hjärta om familjelivets alla delar. Hon är dessutom en mästare på årssummeringar! Arkiv finns. Läs!

Fissos blogg
Henrik bloggar om livet och allt – och det är väldigt mycket – han är med om. Händelserikt och kärnfullt berättar han om sina upptåg, tycker till om ny musik, nya filmer, nya restauranger.

Och så Markus, men han har slutat blogga, och hade fler än 200 besökare, så det hade varit fusk. Annars självskriven.

3 reaktion på “One Lovely Blog Award!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>