Det ständiga gisslet med olämpliga föräldrar

Läser på text-TV och statusuppdateringar på Facebook om den så kallade pappa, i total avsaknad av empati, som efter en innebandyturnering lämnade sin 9-åriga son iklädd svettiga matchkläder utanför idrottshallen i 6 minusgrader – ”för att han hade spelat så dåligt!” Och som straff tyckte han att sonen kunde gå hem.

Det här är ingenting annat än barnmisshandel, och ytterligare ett tecken på att vissa inte borde få skaffa barn. Den här vidriga kvasivarelsen har i och med detta förverkat sin rätt att få kalla sig pappa. En pappa har ingenting med biologi att göra – en pappa är en förälder som är där för sitt barn, ger det kärlek och trygghet och en tro på sig själv.

Och folk har mage att ens ha en åsikt om huruvida homosexuella ska ha rätt att ha barn?!

6 reaktion på “Det ständiga gisslet med olämpliga föräldrar”

  1. Instämmer!!!!! Den där amöban till karl må brinna i skärselden!!! Stackars barn… Man blir så deppig, och jag kan inte låta bli att undra vilka mer djävulskap han utsatt barnet för?

  2. Det är vedervärdigt, och mitt mammahjärta går sönder när jag tänker på hur pojken eventuellt mottogs när han kom hem igår. En ”människa” som kan lämna sitt barn på det sättet kanske kan ta sig till helt andra saker också. Jag tänker på hur mycket adoptivföräldrar måste gå igenom (iofs bra) för att få ta emot ett barn och så kan vilket skräp som helst, ursäkta språket, ligga till sig ett barn. Måtte han repa sig från denna vidriga behandling.

  3. Fullkomligt vidrigt. Om det är sant. Så himla konstigt att ingen vet vem pojken är, eller vem pappan är. Inte ens lagledaren. Och inte har den som kört pojken hem heller hört av sig. Mycket märkligt. Man undrar om det bara är påhittat… Vilket slöseri i så fall.

    1. Det är helskumt.
      Men det är ju också konstigt att ingen vill kännas vid pappan och pojken. Kan pojken och pappan ha bråkat och pojken hittat på? Någon kanske överhörde och ringde polisen innan han/hon hade all info. Pappan kanske bara var och hämtade bilen. Människan som ska ha kört pojken hem har ju inte heller gett sig till känna och det är ju mycket märkligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>