Hassle ställer skåp

Tv3:s julkonsert dan före dan. 24 min 30 sekunder in i programmet river Erik Hassle av Stay med nästan otäck precision och känsla. Imponerande! Jag är helt blåst av stolen, som det heter på idolitiska. 

3 reaktion på “Hassle ställer skåp”

    1. Hej Linus! Jag letar också, och undrar. Tror faktiskt att det är Erik Hassles egen sprillans nya hit – finns inte på Spotify och inte heller att köpa på iTunes.

      Om du hör något, hojta gärna! Jag älskar låten!

      1. Linus, äntligen har jag hittat vem som gjort originalet! Jag hade fel, det var inte Hassles egen, utan The Dora Steins. Har postat nytt inlägg med både Hassles tolkning och The Dora Steins original.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>