IDOL – jo, faktiskt.

4 tjejer och 2 killar kvar! Yes – jippi – hurra! Eller också bara ett iskallt konstaterande att det är de bästa (minus André) som är kvar nu. Både och, tänker jag eftersom landets småtjejer alltid röstar hem idol-tjejerna först, helt oavsett vilken kvalitet de håller. Pojkarna är ju såå söta, skriker fjortisarna och sms:ar upp veckopengen.

Men nu är det alltså majoritet för tjejerna och tacka fan för det – de är hästlängder bättre än killarna i år! På tur att åka står lilla mini-André och Robin med den gälla rösten. Sedan är de 4 bästa kvar att tampas om segern: Moa, Amanda x 2 och Molly. Tror bestämt att jag hävdat detta redan från början, va :-)

Bäst den här veckan var Moa, som rev av ett bejublat nummer med sin egenskrivna låt. Hon har en skön stil, en originell röst och en sjuhelsickes begåvning. Ja, även hon är sjukt ung. 16, tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>