Jag är allt annat än en modebloggerska!

Förra helgen hade jag och min systerdotter lite precious egentid, när pappa var på oktoberfest, mamma jobbade och storebror var på kalas.

 

Då passade vi på att köpa upp oss på lite godsaker och satte oss bland alla andra soltörstande Stockholmare på gräsmattan vid Nytorget.

   

Men innan dess, när vi precis dumpat den slips- och hattprydde Sigge på kalaset och var på väg nerför Nytorgsgatan, fick jag plötsligt syn på den finaste av höstjackor i skyltfönstret till butiken 6-5-4, som har helt grymma kläder. Så här i efterhand inser jag ju att jag skulle ha vänt bort huvudet och blundat hårt medan jag tog de där tio stegen förbi just den butiken. Men, men … Det är som bekant lätt att vara efterklok.

Stella gick före mig med kavata steg, satte sig i en av de fina fåtöljerna och knaprade på sina McDonaldsmorötter, medan jag svängde på mig den fiskbensmönstrade skönheten.

Vänta, sa expediten och höll upp en annan skönhet framför mig.
Du behöver ha något lite tjockare under för att se hur den står sig i kyligare väder. 

Jag dog inuti och lät henne iklä mig den finaste av koftor. Den satt naturligtvis som en smäck.

A men … Osnyggt av dig, utbrast jag.
Ta fram världens snyggaste kofta så där när jag är i valet och kvalet om jag ska spontanköpa en jacka.

Hon ursäktade sig skämtsamt och min mun ville inte sluta le.

Facit blev en kofta. Ingen jacka. Men det var enkom för att XS var i minsta laget, om jag nu ska ha något under, och det kan ju vara lämpligt.

Nu är den dock min – ja, jag klickade naturligtvis hem den från nätet (Bubbelroom.se). Livsfarligt det där Internet.

Kärlek vid första ögonkastet kallas sånt! Men hey, det här är verkligen inte någon modeblogg, så vänj er inte vid den här typen av inlägg! Men man ska smida medan järnet är varmt, som det heter, så jag lägger upp några fler lyckliga inköp.

 

4 reaktion på “Jag är allt annat än en modebloggerska!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>