Älska multitasking!

Multitasking är min grej, har jag upptäckt. Helst sitter jag med laptopen i knät, medan jag samtidigt ser ett intressant tv-program, bloggar, knåpar ihop musiklistor i Spotify, betalar en räkning, kollar upp något som legat och grott i hjärnbarken osv.

Jag älskar det! Det flow som uppstår skapar en enorm trivsel och inre tillfredställelse hos mig.

Idag är det söndag, vilket nuförtiden är min favoritdag. Soffhäng med multimedial multitasking efter en lyxig helgfrukost extra allt.

Idag har jag förutom den där frukosten hunnit med att koppla upp mig, kolla Facebook, kompletterat en Spotifylista med en måste-låt, lekt med och kramat på grannpojken, sett en repris av sommarpratare från 2010 och då irriterat mig en smula på regissören Ulf Malmros som verkligen tycks gilla sin egen röst, insett att jag är likadan, ägnat fler en ett leende åt gårdagskvällens kvalitetstid med min älskade storasyster Camilla. Vi åt skaldjur och fisk och drack porlande Champagne. Det var fint. Och blev sent. Vid strax över fyra lämnade hon oss. 

Livet är gott!

2 reaktion på “Älska multitasking!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>