EKO EKo Eko eko

Första dagen på jobbet efter semestern, men ingen välkomstkommitté mötte mig på den ödsliga parkeringen. Inga fanfarer. Inga serpentiner. Ingen konfetti ;-D

Korridorerna på mitt våningsplan gapade tomma och mitt nynnande studsade mot väggarna och tillbaka in i hörselgångarna, som ett outhärdligt eko.

Jag ställde min medhavda Byggare-Bob-termos, som var fylld med ljuvligt nybryggt kaffe, på skrivbordet, och slog mig ner på kontorsstolen med en duns. Det blir så när man inte tränat lårmusklerna på några veckor, och de istället är fyllda med … Champagne. Nä, men med semesterfrosseri.

Inte en själ.

Allt det ovan skrivna är helt sant :-) men verkligen inget problem. Det är skönt när det är alldeles tyst och lugnt, även om jag gillar mina kollegor, för det gör jag verkligen!

Dagen har fortlöpt i makligt tempo utan några större incidenter, utom lite Päronfestis på byxbenet. Och Robert – om man nu kan kalla honom en incident.

Jag ska dit i morgon också. Och då ska jag inte nynna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>