Pass på!

 

Idag satt jag på en klippa ut mot öppet hav i två timmar och lät brisen leka i mitt hår – förutom att det var på en sten mittemot Nacka polishus jag satt och väntade på att det skulle bli vår tur att fixa pass. Men blåsten levde rövare i mitt hår, det gjorde den. Notera att det ser ut som jag har filmstjärnepage på bilden.

När passen var fixade satte vi oss i bilen på väg in mot stan – jag lätt chockskadad av insikten att jag är hela tre centimeter längre än jag hela tiden trott – 168 cm över havet. Fatta lång!

Inte undra på att jag har ont i kroppen och lederna, jag har ju växtvärk!

Kamraten H. satte andra ord på det: ”Mental resning”.

Han kan ha rätt – I’m walking with pride!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>