Trist …

Vilken chock! Hanna Ljungberg åker ur Mästarnas mästare – hon förlorar i temat strategi, som för övrigt är det tråkigaste momentet hittills, och det som minst speglar verkligheten när det gäller att vara en bra idrottsutövare. Missförstå mig rätt: Strategi är naturligtvis en viktig ingrediens i en idrottskarriär, men de valda tävlingsmomenten här var rena tramset.

Det hade varit så roligt att se Hanna i nästa program, då temat är uthållighet. Där hade hon varit att räkna med. Big time. Istället åker hon ut mot en deltagare som inte varit hälften så bra som Hanna – Roddtjejen Brandin. Visst, hon är reaktionssnabb som få, vilket är det nattduellen går ut på, men där tar det slut för hennes del. Hon har inte så mycket annat att komma med. Därför blir det inte så lite missvisande när Brandin hamnar före Hanna i Mästarnas mästare.

Brandin har en bra inställning och ett jävlar anamma, men verkar rätt kantig och tvär när det hettar till. Stämningen och den hämndlystna kommentaren att ”man minsann inte ska underskatta …” var inte snygg, snarare osportslig.

Nä, ut med Brandin snarast möjligt! Ingmar Stenmark bör ta hem alltihop om det finns någon rättvisa. Och tvåa blir Hanna Ljungberg. Nä just ja, hon åkte ju ut idag.

Nästa söndag tittar jag enbart för att det då är Hannas enastående karriär vi och de kvarvarande deltagarna kommer att få njuta av i tv-soffan.

Sedan är det tack och hej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>