Vem behöver spottlov?

Spottlovet närmar sig, om man är smålänning eller bleking. För oss övriga Svenssons närmar sig Sportlovet med stormsteg, även om jag nog hellre sällar mig till den första skaran – det blir definitivt mer spott (och fräs) än sport för min del den veckan. Det är säkrare så; jag tänker så här:

Ska man iväg på skidsemester går det utför, och ett stavfel innebär en betydligt högre risk än för en enkel bloggerska. Vidare vickar jag ogärna på rumpan från sida till sida om jag slipper. Det är inte min stil. Värkande fötter kan jag själv tillskansa mig med hjälp av en kniv – eller en gaffel för den delen. Backen gör jag med osthyveln och köar kan jag göra på ICA, hela lovet om jag vill.

Dessutom är ölen billigare och musiken bättre här hemma. Så det så.

Häppy Spottlov och trevlig skitresa!

2 reaktion på “Vem behöver spottlov?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>