Strumpor med jordärtor i?

Gud, vad jag är trött på spam! Vad är det för människor som håller på med sånt? Varje gång jag loggar in får jag börja med att rensa bort erbjudanden om potenshöjare och mail innehållande ungefär 7 miljarder länkar. Arrrgr%&#!

Nog om det. Nu till en lustig felsägning jag hörde nyss på Sverige Mästerkock, där deltagarna fått i uppgift att koka soppa på en spik – nä, inte nödvändigtvis soppa, och inte på en spik. De fick en huvudingrediens – jordärtskocka, som de skulle göra nåt bra av. Då säger en av dem, en gullig dam från Sydamerika:

- Jag har aldrig hört talas om jordärtssocka.

Inte jag heller :-D

En reaktion på “Strumpor med jordärtor i?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>