Canasta!

Haha, älska kortspel!!

Senast igår eftermiddag hade jag inte skrivit under på kommentaren ovan, men efter ett parti Canasta är jag helt såld!

Annandag jul tillbringades hemma i föräldrarhemmet där mammas lasagne dukades fram. Det kan inte finnas någon godare lasagne än hennes – i världen!

Först skypade vi med syster och svåger (tomtefar?). Gud, vad jag saknar dem! Vi fick inte micken att fungera, trots otaliga försök och test av olika ljudinställningar – ett problem som jag hört talas om förut när det gäller ett nyinstallerat Skype. Någon som har en idé om hur man får bukt med detta?

När vi avslutat samtalet med de semestrande tomtarna vände vi ut och in på diverse samtalsämnen. Sedan plockades kortleken fram, och jag kvävde en suck. O no! Tråkigt. Sällskapsspel tycker jag är lattjo, men kortspel ..? Men att man inte tycker något är superkul behöver inte betyda att man är dålig på det :-) Nä du, jag och pappa vann, och segerns sötma känns på tungspetsen än.

Can Asta så kan väl jag!

TACK mams och paps för en skittrevlig kväll!

2 reaktion på “Canasta!”

  1. Härliga julafton! =)
    Ser ut som ni har haft det riktigt mysigt.. Canasta tror jag att jag spelat en gång i tiden, men minns det tyvärr inte.

    P o K

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>