Ett schysst WP-galleri, tack!

ARRGH#&#%¤&#

Har suttit åtskilliga timmar och läst i forum, installerat plugins och knepat och knåpat med WordPress-gallerier, men jag får det inte att funka som jag vill! Sliter snart mitt hår!

Ett tips, någon?

4 reaktion på “Ett schysst WP-galleri, tack!”

 1. Gallerier har jag svårt att få till bra också. Tycker de oftast blir kackiga i bildstorlek, plus att WP verkar byta antal rader istället för att minska bilderna om man har mindre bildskärm.
  Kan rekommendera bildspel istället. Bara att lägga in alla bilder, spara inställningar och välja ”bildspel” längst ner i pop-up-rutan.

 2. Det sa syster också, dett med att välja ”bildspel” längst ner i pop-up-rutan. Jag har inget sånt alternativ. Det enda jag kan välja är ”Infoga galleri”, och då får jag ett lätt trist galleri med tumnaglar, utan bildspelsfunktionalitet. Fattar noll.

  Du har mail, Mikaela. Gäller att byta webbadress till bloggen. Lite trixigt, men det lär gå med lite tålamod. Glöm inte att backupa bara!

  Kram!

  1. Tusen tack söta för hjälpen med det!
   Konstigt att det alternativet inte kommer upp för dig. Viktigt att ”spara inställningar” först, sen kommer det alternativet upp för mig, allra längst ned.
   Kram och GOTT NYTT ÅR!!!

   1. Jag sparar inställningar, men får inget sådant alternativt. Visst är det egendomligt!

    Funkade det med byte av adress?

    GOTT NYTT ÅR till er också!!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>