Tillbaka till sudan

En tokig dag, detta. Stora felskrivningsdagen skulle man kunna kalla det utan att överdriva.

Jag har ett par underbara exempel på det: Sambon skulle skapa en länk med texten ”Tillbaka till sidan”, men det blev istället ”Tillbaka till Sudan”, vilket ju är något helt annat.

Den andra felskrivningen inträffade när jag sms’ade med syrran och samtidigt Skype-chattade med svågern. Jag skulle, som slutord i mitt sista sms, skriva ”Pussa på de andra”, men i själva verket skrev jag ”Pissa på de andra”. Trevligt. Jag hann upptäcka det fatala misstaget som hade kunnat kosta mig mitt enda syskon. Puuuhh!

Jag skrev till svågern att jag höll på messa med min syster/hans fru samtidigt. ”Blipp” sa det och svaret kom:

Henne har jag inte sett sedan full moon party i förrgår.

Hysteriskt roligt, jag tror jag skrattade i en kvart. Nu är klockan snart tolv och jag är fortfarande torr i halsen. Dessutom har jag all mascara under ögonen eftersom jag snyftade mig igenom finalen av ”Biggest Looser” tidigare ikväll. Ja vadå, de är ju så duktiga och starka, och så blir de så lyckliga av den monumentala viktnedgången. Härlig och peppande tv – förhoppningsvis sitter den tänkta målgruppen också och tittar och tar in.

Hej så länge.

4 reaktion på “Tillbaka till sudan”

  1. >Va, final? Det har jag missat.. Själv såg jag Hollywoodfruar och Pensionärsjävlar.. hysteriskt roligt.
    Typiskt syster att dra på full moon party.. ;)

    Hälsa dom så gott nästa gång du felskriver..

    Piss o Kräm
    //Ghettobruden

  2. >SOM jag saknat din blogg! du gör mig ju alltid på så bra humör! :) varför har jag inte varit inne här på flera veckor? SKANDAL är det minsann! pösseliPÖSS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>