In full bloom

>

Min söndagmorgon i bilder:

I morse sken solen från en klarblå himmel, och jag drog på mig munkjackan och tog den vanliga powerwalkrundan – alltså, den jag går NÄR och OM jag powerwalkar :-)
Den första synen jag möttes av när jag vek in i villaområdet, var ett nybygge med pool där två mindre barn iförda badring plaskade omkring. Såg härligt ut, men det kändes lite konstigt med tanke på dagens knappa 20 grader Celsius i luften. Jag tror inte jag hade låtit mina småttingar, om jag hade några, bada och riskera att förkyla sig. Ja, jag vet, jag skulle förmodlingen bli en riktig hönsmamma/curlingförälder…
Nåväl, jag gick vidare, förbi äppelträd i full blom, och förbi kiosken för inköp av det obligatoriska Sportbladet och den lika obligatoriska Söndagsbilagan.
Sen FRUKOST – långfrukost. Jag älskar frukost! På balkongen med tidningen. Mmmm … Njutbart!
Idag har livet varit snällt mot mig – hittills :-)
Det börjar mulna på, vilket passar mig bra då lite helgjobb väntar, och en del bra film och tv i vår fina insuttna skinnsoffa.
Idag repriseras dessutom Oldsbergs ”Här är ditt liv” med vackra Lena Endre som gäst. Kan bli intressant! Missade det igår pga. jobb och tack vare mysmiddag med bästa grannarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>