>Vad var det jag sa!

>Dagen efter att Laila skrev sitt nedan omnämnda blogginlägg: Det blev visserligen ingen förstasida men ändå. Rubriken på repliken från Kikki löd:

Sångerskan slår tillbaka mot Bagge: Vem är hon?

… och ingressen:
Konflikten mellan Laila Bagge och Kikki Danielsson har eskalerat till ett fullskaligt bråk. Nu slår Kikki tillbaka mot Bagges hårda kritik.

Detta är ett typexempel på de senaste årens utveckling inom kvällstidningsjournalistiken. Det börjar med att Laila skriver ett blogginlägg om hur showbiz funkar och att det är dags att öppna ögonen för vissa, exempelvis Kikki Danielsson. Man jagar naturligtvis reda på Kikki och ber henne ge svar på tal. Utan kvällstidningarna hade detta blogginlägg fått vara det det är: ETT BLOGGINLÄGG dvs. bloggägarens syn på saker och ting. Varken mer eller mindre.

Så sorgliga och obehagliga är kvällstidningarna. Döp dem till Hänt Extra II och förpassa dem till skvallertabloiderna. Skämmes tamejfan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>