Bästa fam. Wik

>I torsdags var jag, Z och Kj. på Vapiano i Gamla stan på after work. Mysigt! Vapiano är en pigg uppstickare i restaurang-Stockholm! Vid entrén får man ett kort som alla beställningar registreras på, och sen betalar man när man går. Smidigt!

Den stora lokalen ligger alldeles intill t-baneuppgång Gamla stan på Munkbron, och består av ett gäng bord – stora som små – omgivna av en bar och ett kök, där man över disk beställer italienskt av kocken. Priserna är låga, men matchar då också matens kvalitet. Det är ingen kulinarisk upplevelse man får, men väl en trevlig stund i sorlig miljö a la after work. Tilläggas ska att klientelet inte är av det mogna slaget, utan består till största delen av ungdomar, men en del familjer hade dock letat sig dit.

Jag ger Vapiano två stjärnor för maten, men tre för lokalen och konceptet.

Och till sist: TACK fina fam. Wik för presenten!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 reaktion på “Bästa fam. Wik”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>