>Bedragare från helvetet!

>Jag blir så arg – ARG! – när jag hör om idioter som svindlar pengar från välgörenhetsorganisationer! Läste igår att bidragen till Röda Korset från svenska folket minskat markant efter att den senaste bedrägerihärvan uppdagades för ett antal veckor sedan. Hur F****n har man hjärta att göra så? Har man över huvud taget ett hjärta? Nej, inget värt namnet i alla fall.

Något annat som upprör mig så mycket att jag vill skrika rakt ut är hur man som vd för en välgörenhetsorganisation kan sitta och fullständigt håva in pengar i lön, som åtminstone en av dem gör. Det är en grav paradox och oetiskt/omoraliskt och alla negationer du kan komma på.

Kunde jag skulle jag ändra på detta ögonblickligen!

Fy fan, säger jag!

En reaktion på “>Bedragare från helvetet!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>