>Myskväll med Fredrik och Buddha

>Igår hade Fredrik, jag och Buddha myskväll. Först ett lättsmällt IDOL, sen Kändisdjungeln, som är den mest meningslösa produktionen bland alldeles för många meningslösa produktioner på svensk television. Herre gud! Vi bevittnade hur Rafael Edholm, Djungel-Raffe, sörplade i sig mixad buffelhjärna, kackerlackeshots och en gräshoppscocktail. Så j-a äckligt! Hur kan man utsätta sig för något sånt?! Det är obegripligt!

Och … har ni tänkt på hur onaturlig miljön ser ut – det skulle inte förvåna mig om det uppdagades att de inte alls är i den malaysiska djungeln, utan i en stor välscenograferad studio i Frihamnen i Stockholm. Fredrik tyckte sig se en lodrät metallskena i bakgrunden också.

Well well. Time will tell.

2 reaktion på “>Myskväll med Fredrik och Buddha”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>