>När livet måste bli ett träningsläger

>I söndags bestämde vi oss – nu j-ar ska livet bli ett enda stort träningsläger! Jag är så oändligt trött på att vara trött och slö, inte kunna knäppa jeansen, känna mig som en oformlig kötthög, ha kort stubin, humörsvängningar, risig hy och … satan vad mycket det är som försämras när man inte ids röra på fläsket. Det enda positiva är att jag vet hur jag kommer att se ut som gravid (om någon gång). Vad jag nu ska med den informationen till. Poänglöst. Det betyder alltså att det inte finns en enda positiv sak med att vara en soffpotatis. Vad är det då som gör att jag inte sätter igång, när jag VET att jag mår så mycket bättre när jag tränar! Min största fiende är mañana-tänket. Men som sagt, nu har vi bestämt oss. Mottot här hemma är numera:

Nu ska vi bli stora, starka och fitta. Eh!

3 reaktion på “>När livet måste bli ett träningsläger”

  1. >kan varken se dej som slö eller med risig hy, men jag hejar på härifrån ändå, om dt är dt du vill liksom! heja heja!

    mina humörsvängningar & kort stubin (som framkallats av blodsockerfall iallafall) har försvunnit helt sen ja började med bara fitt-&-protein-dieten! LCHF aj lav itt!
    an.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>