>Spring för livet, inte annars!

>Igår preppade jag min nya tvärtjusiga mörklila ipod nano med ljudboken ”Luftslottet som sprängdes”. Jag har redan lyssnat en bit, men nu har jag lyssnat desto mer. Om, jag säger OM jag någon gång ska springa en längre sträcka, säg 3 km, så blir det inte utan min ”lilla vän” – utan den skulle jag med all säkerhet dö – av tristess. Det finns inget tråkigare än att springa! Det enda jag kan tänka på är hur långt jag har kvar och hur förbannat j-a urtrist det är att löpa. Ja ja, jag vet, det beror på att jag har norra halvklotets sämsta kondis, men även att det faktiskt inte är min typ av träning. Ska jag springa, så ska det vara för att uppnå något synbart och kortsiktigt tydligt: för att hinna med tuben, för att sno åt mig bollen av min motståndare, eller för att springa ifrån en brunbjörn i skogen. Annars kan det kvitta.

Jag tycker det är roligt med ölhävning – är det en träningsform? Ja, om man vill bli bäst på att dricka öl snabbast, så visst är det det. Fast, det är lika poänglöst som löpning, för det blir tungt med den där löskaggen som kommer med på köpet, och dessutom är i vägen vart du än vänder dig.

Fria vikter blev det! Det är roligt, allra helst att träna armar. Och Power Walking (inkl. ett stycke lila ipod nano i det finaste lilla skinnfodral du kan tänka dig).
Ja, den form av träning jag föredrar alltså.

Hur tränar du?

4 reaktion på “>Spring för livet, inte annars!”

  1. >Tränar? Är det något man borde göra? Haha!
    Näe men faktum är att jag gillar det du avskyr – löpning! Jag och Mats brukade göra det tillsammans och samtidigt gå igenom vad som hänt under dagen. Fortsättningsvis lär vi ju få springa en och en, får se hur jag gillar det då.
    En annan sak jag vill ta upp är yogan jag körde i London – Bikram Yoga. Helt magiskt och jag mådde som ren prinsessa efter varje gång. Det värsta är att det är så dyrt här bara, men det kan det vara värt.

  2. >Man värmer upp salen till 40 grader, vilket dels gör att man svettas sjukt mycket, men även att man en bit in i passet blir vigare än man någonsin trodde man kunde bli.

  3. >Spinning & yoga är mina favoritträningsformer. Och så håller jag på och försöker få löpning att bli det också. Inte där riktigt än, men jag jobbar på det ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>