Fotbollsgala med DJ Lagge!

>Säga vad man vill om den djupt småländske lille farbrorn med kal hjässa, men en underbar självdistans, det har han! Och Carina Berg är ju alltid Carina Berg – cool som få. Sen har vi Zlatan, som inte behöver någon närmare presentation (särskilt inte eftersom jag ägnat mina två senaste inlägg åt denna fantastiske man) Anade man inte ett litet läppdarr i slutet av tacktalet, då han tackade familjen?

Lyssnade lite på Rix Morronzoo i morse, då Titti Schultz berättade om en stor intervju som gjorts med Zlatan i någon av våra största tidningar. Han hade tydligen fått frågan om vem han tyckte var Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare – och svaret blev: ”Får jag säga mig själv?” Klart han får, han är ju Zlatan!

2 reaktion på “Fotbollsgala med DJ Lagge!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>