>Sebastian utanför startelvan – igen??

>Läste nyss på aftonbladet.se om kvällens VM-kval … Som alltid bygger man upp en stolt förväntan och spänning inför såna här viktiga matcher, och som alltid raseras allt när man på matchdagen ser startuppställningen … Snälla Lasse, gör något annat! Vad som helst, bara du inte sabbar vårt svenska landslag. Det är inte ditt, det är vårt landslag. Svenska folkets stolthet. Vi har potentialen, materialet och rutinen; nu saknas bara rätt person vid rodret, och Fredrik Ljungberg såklart.

Sebastian Larsson på bänken … Det är skandal redan utan de förutsättningar jag nu ska räkna upp: skador på Anders Svensson, Wilhelmsson, och Elmander, samt ett spelsystem som rymmer 5 st på mitten.
Alltså: 3 st Lagerbäckfavoriter är inte tillgängliga för spel ikväll. Hur mycket jag än försökte, skulle jag omöjligt hitta 5 st svenska mittfältare exklusive Sebastian Larsson att ställa på plan – och stolt kunna stå för det.

För övrigt ska inte Elmander spela på kanten – lärde vi oss inte det under EM senast?!

Lagerbäck har nu suttit sen Dackefejden, och stundtals gjort ett bra jobb, men nu behövs nya friska tankar och strategier, och en ledare som ger utrymme för spelintelligens!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>