Idol Lars Eriksson, var har du varit?

Under veckan som var började jakten på IDOL 2008 – till min stora förtjusning. Fast, jag gillar inte produktionen så här i början, då de som åker ut dominerar programtiden. Jag vill se de som sjunger bra och hyllas av juryn. Men, jag klarar mig, dock inte utan min skämskudde – en livlina i såna här sammanhang.

Här är favoritklippet från veckan som gått. Kolla in juryn när Katia börjar sjunga. Ett stycke tv-historia:
» Katia blåser juryn av stolarna

Och min favorit är Lars Eriksson. Var har du varit?! Lyssna och dåna:
» Lars sjunger Bob Dylan
» Lars sjunger egen låt

PS. Jag är ett stort fan av Peter Jihde. Respekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>