I love my telly!

>Det är nu den börjar – tv-hösten: Idol och de stora matcherna. Som jag har längtat! Hur kan man inte ha tv?! Det är galenskap! Det är ju därifrån man håller sig uppdaterad med allt som händer i världen, därifrån man tillskansar sig mycket av sina kunskaper och därifrån man fyller hjärta och själ med den fina fotbollskonsten, och förlustas i nöjesproduktioner. Vem säger att tv:n fördummar? Ok, tittar man bara på Ricki Lake, så är risken antagligen överhängande, men det sänds ju så mycket av värde i framför allt svensk television att det snarare verkar fördummande att inte titta – särskilt om du ratar tv:n för en prenumeration på Hänt Extra. Ok, ni fattar min poäng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>