>Sönderfrätt f.d. soldyrkare

>Vilken familj jag har! En underbar kväll med er igår. Det var värt varenda missad soltimme i förmiddags ;-) Äh, som ni vet är jag ju inte längre den soldyrkare jag en gång var – inte först på varken badstrand, balkong eller gräsmatta. Om jag känner för att gå och skrota hemma är vädret ingenting jag ägnar en tanke åt. Nåja, inte helt sant kanske. Det är ju faktiskt ganska svårt, eftersom vi bor i ett land solen högaktningsfullt skiter i. Soltimmarna är bittert nog löjligt lätträknade.
Hörs igen. Nu ska jag ta min, av turkisk peppar, sönderfrätta gom och masa mig ut på torptomten en sväng. Bläää.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>